همانطور که در پستهاي پيشين عرض کردم شرکت اپل و گوشيهاي آيفون بعد از مرگ استيو جابز دچار يک افت محسوس شده اند. از جمله اين افتها باگهايي است که هرازچندگاهي از گوشه و کنار به گوش مي رسد و بعد نهايتا شرکت اپل آنها را پذيرفته و درصدد حل آنها بر مي آيد.


يکي از اين مشکلات خاموش شدن و يا از کار افتادن تاچ گوشي است. اين موارد بيشتر در گوشي هاي آيفون 6 اس گزارش شده اند. به اين ترتيب که با وجود شارژ داشتن گوشي ناگهان گوشي خاموش مي شود و حتي وقتي به برق متصلش مي کنيد باز هم روشن نمي شود و نشانه اي از شارژ شدن نميبينيد. شرکت اپل مدعي شده که اين مشکل مربوط به باطري است و درصورتي که به نمايندگي اپل دسترسي داريد گوشي را داده و به صورت رايگان باطري را برايتان تعويض مي نمايند. اما که در ايران هستيم و گوشي هاي آيفون قاچاق گونه به دستمان مي رسد چه کنيم؟


مورد ديگري که گزارش شده خراب شدن تاچ گوشي است، آن هم نه به صورت کامل، صفحات و دکمه ها قابل لمس نيستند اما تاچ کمکي (Assistive Touch) قابل لمس و فعال مي باشد، بنابراين نمي توان با استفاده از شيوه قديمي و آسان خاموش و روشن نمودن گوشي آن را درست کرد.


يک راه حل وجود دارد اما بايد با احتياط آن را انجام دهيد. در گوشيهاي آيفون نگه داشتن دکمه هاي پاور و هوم با هم گوشي را به حالت بوت برده و مي توان به اين طريق آن را به نوعي ريست يا فلش نمود. وقتي گوشي خاموش شده و روشن نمي شود و يا وقتي تاچ از کار مي افتد براي روشن و خاموش کردن گوشي کافيست دکمه هاي پاور و هوم را باهم فشرده و لحظاتي صبر کنيد تا به مقصود خود برسيد. هنگامي که علامت سيب اپل نمايان شد بلافاصله دستتان را از روي دکمه هوم برداريد. اما اگر هم دير اين کار را کرديد يک راه نجات باقي مانده است، اگر روي صفحه گوشي گفته شد که گوشي را به رايانه و آي تونز نصب کنيد، نگران نباشيد، دکمه پاور را نگه داشته تا گوشي خاموش شود و اين بار به شکل عادي و يا به شکلي که گفته شد سعي نماييد مجددا گوشي خود را روشن نماييد.


home-and-power-button-2-digidoki?


دکمه هوم و پاور اپل، اِلـبان


اما چنانچه باز هم مشکلاتي داشتيد مشاوره رايگان تلفني اِلـبان در خدمت شماست.


توجه و تذکر خيلي مهم: اگر پين کد سيم کارت خود را حفظ نيستيد و قبلا در بخش تنظيمات درخواست پين کد را خاموش نکرده ايد به هيچ عنوان اين کار را انجام ندهيد تا آنکه پين کد خود را بدانيد. پين کد سيم کارت بر روي کارتي که سيم کارت داخلش مي باشد آمده. بهترين کار اين است که اين عدد را در جايي از گوشيتان به صورت نامحسوس ذخيره نماييد، مثلا در ليست شماره مخاطبانتان، و يا اينکه کلا وارد کردن اين رمز را در تنظيمات از گوشي خود حذف نماييد تا ديگر لازم نباشد هنگام خاموش و روشن کردن گوشي آن را وارد نماييد.


تعمير گوشي اپل


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jason آزمون تمهیدی اندوه مدام تولیدکننده انواع ال ای دی ونورپردازی ها [ خصوصی های یک زن ] شاہ خراسان ازدواج ایرانی تامین انواع ماشین آلات راه سازی و ساختمان سازی و صنعتی سفیر بهشت